Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

KUPNJA

Proizvodi se naručuju odabirom i popunjavanjem elektronskog formulara. Za naruđbu potrebno je poslati točne podatke o vozilu: Marka, model, godina proizvodnje, zapremina agregata. Za točnu isporuku potrebno je točno navesti: Ime, Prezime, Ulica i kućni broj, Naziv mjesta i poštanski broj, te Broj telefona za kontakt, mob. ili kućni. Jedino sa potpunim podacima garantiramo i točnu isporuku robe. Ako imate bilo kakvih pitanja ili sumnji molim da nas kontaktirate putem telefona, a naš stručan tim če objasniti sve tehničke stvari i nejasnoće. Naručeni proizvodi se plaćaju pouzećem, odnosno plačanjem dostavljaču GLS-a na kućnom pragu. Putem opće uplatnice u pošti ili banci, ili internet bankarstvom.

Na stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi navedeni uvjeti kupnje vrijede za područje cijele Republike Hrvatske. Cijena je u Kunama.

PODACI ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Ukoliko plaćanje vršite putem Internet bankarstva ili općom uplatnicom, molimo Vas da uplatu obavite na bankovni račun sa sljedećim podacima:

Primatelj: Cro moto j.d.o.o.
OIB: 87751659439
Adresa: Stipanovićeva 29, Zagreb 10 090
IBAN: HR74 2340 0091 1108 4377 0
Poziv na broj: Broj Vaše narudžbe.
Svrha uplate: Naziv proizvoda koji ste naručili

OSTALI UVJETI PRODAJE

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena. U slučaju da je paket vidljivo oštečen ili otvaran, obavezan je sastavljanje zapisnika sa kurirom na licu mijesta, te kontaktirati nas kako bi roduzeli i uputili Vas na daljnje korake. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Povrat robe vršimo uz prijašnji dogovor, ali cijenu dostave i povrata robe snosi kupac. Cro motoj.d.o.o. vrača novac tek nakon što je zaprimijo natrak robu te se uvijerio u ispravnost iste. Sva roba koja je otvarana oštečena ili korištena neče biti moguče povratiti. Prilikom povrata robe potrebno je priložiti račun od iste. Račun šaljemo zajedno sa isporučen proizvodom. Cro moto j.d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Korištenjem usluga naših web stranica i
Primatelj: Cro moto trgovine Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice niti vršiti narudžbu. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Cro moto j.d.o.o. Stipanovićeva 29, 10090 Zagreb, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, te
Primatelj: Cro moto trgovina. Cro moto j.d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.cromoto.hr su vlasništvo tvrtke Cro moto j.d.o.o.. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

Usluge koje Vam pruža Cro moto. j.d.o.o. www.cromoto.hr Internet trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup stranicama. Cro moto j.d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Cro moto j.d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluge Cro moto j.d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.cromoto.hr trgovini odgovarati Vašim potrebama. Cro moto j.d.o.o.. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail info@cromoto.hr, br. tel 01/3772-878 ili pisanim putem na adresu Stipanovićeva 29 10 090 Zagreb kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.